Wilt u vrijblijvend advies?

Vraag een waardebepaling aan

Wij worden door verschillende partijen gebeld met vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus. De ingeplande bezichtigingen gaan door en ook plannen wij nieuwe bezichtigingen in. Voor de gezondheid van u, uw gezin en die van onze medewerkers volgen we uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM. Tijdens kantooruren zijn wij, zoals gebruikelijk, telefonisch, via social en per e-mail bereikbaar. Voor mensen die eventueel liever niet bezichtigen: U kunt ook een individuele digitale afspraak maken om het huis te bezichtigen. Onze makelaar zal u dan opbellen via Facetime vanuit de woning. Heeft u vragen? We zijn u graag van dienst!

Uw NVM Makelaar in Rotterdam Hillegersberg met toegevoegde waarde!

Vogelenzang de Jong makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in Rotterdam Hillegersberg. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Rotterdamse makelaardij haalt u met ons de beste kennis in huis op het gebied van verkopen en aankopen van woningen in de regio Rotterdam.

Het is onze passie om u te begeleiden en te adviseren bij het (aan)kopen van een woning en met het verkopen van uw huidige woning. Bij ons staat dan ook niet het verkopen van woningen centraal, maar het persoonlijke contact en bij elkaar brengen van de juiste mensen op het juiste moment. We don't sell houses - we connect sellers with buyers.

Let's get Social!