Nieuwbouw- en transformatieprojecten

Nieuwbouw- en transformatieprojecten

header

Hulp nodig bij de realisatie van uw vastgoedplannen?

154+ klanten geven ons een 9,4 30+ jaar ervaring in Rotterdam

U bent op zoek naar een makelaar die adviseert en meedenkt over alle facetten omtrent een nieuwbouw- of transformatieproject. Van het vinden van locaties en het realiseren van een mooie bijdrage aan de woningvoorraad, tot het geven van details over wat een woningzoekende wilt en hoe u dit vertaalt in de realisatie van uw project.

Die iemand – dat zijn wij. Wij nemen al het werk rondom de verkoopzaken van uw transformatie- of nieuwbouwproject uit uw handen.

Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan. Daarin bespreken we uw situatie, het plan van aanpak en onze ideeën om tot een succesvolle verkoop te komen.

9,3

Op basis van 154+ reviews

Waarom kiezen voor Vogelenzang de Jong?

  • Samen het maximale resultaat behalen
  • Wij denken vooruit en houden de woningmarkt bij met +30 jaar ervaring
  • Wij adviseren de ontwikkelaar over de behoeftes van woningzoekenden

Projecten waar wij de verkoopmakelaar van waren

Op de Hill is een kleinschalig project van 7 duurzame, gasloze gezinswoningen.

Architectenbureau Personal Architecture is niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp, maar ook mede-initiatiefnemer en ontwikkelaar van ‘Op de Hill’.

Het bouwblok kenmerkt zich door zorgvuldige stedenbouwkundige en architectonische inpassingen in de juiste context. Dit ziet u terug aan zowel het exterieur als interieur van deze bijzondere woningen.In het interieur is gekozen voor duurzame en hoogwaardige materialen.

Daarbij kunt u denken aan verdiepingshoge houten binnendeuren, gevelkozijnen met Franse balkons, vloerverwarming en drievoudig glas.

Met recht kunnen wij Op de Hill een project voor de toekomst noemen.

7 woningen
Verkopend makelaar
Opgeleverd

Het Atlantic Huis werd gebouwd rond 1930, in art-decostijl, en ontworpen door P.G. Buskens.

Dit is een bijzonder gebouw vanwege het feit dat het Atlantic Huis een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland is. Daarnaast was het ook een van de eerste gebouwen met een parkeergarage.

Tegenwoordig is het monumentale Atlantic Huis geen bedrijfsverzamelgebouw meer, maar biedt het andere mogelijkheden. Zo vindt u er bulthaup keukenshowroom, een grand café, kantoren en luxe appartementen.

Verkopend makelaar
Opgeleverd

Box010 is een centraal gelegen en optimaal beveiligde garageboxenpark. Deze zijn ideaal als werk-, klus- en opslagruimten. In totaal staan er 47 garageboxen op het park.

In mei 2019 leverden we de laatste garageboxen op.

47 garageboxen
Verkopend makelaar
Opgeleverd

Maak kennis met onze makelaars

Over ons
Erik Vogelenzang de Jong

Erik Vogelenzang de Jong

NVM Register Makelaar
Erik is een mensenmens en verbinder pur sang. Hij is al ruim 30 jaar makelaar en heeft een getraind oog en een neus voor buitenkansjes. Erik is geduld... Lees meer
Arnoud Adriaanse

Arnoud Adriaanse

NVM Register Makelaar
‘Geen woorden, maar daden’. Een typisch Rotterdams motto. Een motto waar Arnoud stevig aan vasthoudt. Doen wat je zegt en zeggen wat je do... Lees meer