Verkoopmakelaar Rotterdam

Uw huis verkopen in Rotterdam?

Uw woning verkopen met Vogelenzang de Jong betekent samen het maximale resultaat uit de markt te halen voor u. 

Vrijblijvend en gratis, online geregeld
30
+
Jaar ervaring in Rotterdam
9
,
4
Beoordeling op basis van 154+ reviews

Vraag binnen 1 minuut uw gratis verkoopadvies aan

Bent u van plan uw woning te verkopen? Vindt u het lastig om uw huis op een reële waarde te schatten? We helpen graag met een gratis verkoopadvies. U vraagt deze hieronder eenvoudig aan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Uw woning verkopen met Vogelenzang de Jong betekent samen het maximale resultaat uit de markt te halen voor u. 

Aangenaam, wij zijn Vogelenzang de Jong. Wij staan voor een persoonlijke, professionele en plezierige aanpak.

 • Persoonlijk, omdat een goede samenwerking begint met elkaar leren kennen en begrijpen zodat we u goed kunnen adviseren.
 • Professioneel, omdat we vakmensen zijn en de zorgen van u wegnemen. We helpen u namelijk met rationeel en realistisch advies. We halen het onderste uit de kan voor u. Daardoor kunt u bepaalde periodes afsluiten, en nieuwe op een mooie manier beginnen. We zorgen dat u rust ervaart tijdens deze emotionele beslissingen.
 • Plezierig, omdat we voor een periode intensief samen optrekken en we daar veel voldoening uit halen. Waarom zouden we wachten? Leef nu, en maak uw woonwensen waar.

Bij het verkopen van uw woning nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. We geven u advies over de juiste presentatie van uw woning, voorzien u van professionele fotografie en laten de woning door een bouwkundige inmeten voor een commerciële plattegrond.

Daarnaast verzorgen we een gratis waardebepaling, adviseren we over een realistische vraagprijs, plaatsen we de woning op diverse online kanalen en plannen we de bezichtigingen.

Ook het traject van onderhandelen nemen we voor onze rekening, zodat u uw woning voor de beste prijs en voorwaarden verkoopt. 

Hoe wij te werk gaan

Verkoopconsult op locatie
Juridische voorbereiding ter verkoop van huis
Vrouw die nieuw huisaanbod ontvangt per mail van Vogelenzang de Jong Makelaars
Verkoopbord Vogelenzang de Jong
Man en vrouw bij een woningbezichtiging
Onderhandeling over woningprijs en contract
Verkocht
Vorige Stap
Stap 
1 / 9

Gratis verkoopadvies

Wij komen bij u thuis op bezoek om de mogelijke verkoop te bespreken en de woning te bekijken. We leggen informatie over de woning vast (zoals het type woning, afwerking, grootte, bouwkundige kwaliteit, etc.) en lichten toe wat de vervolgstappen zijn.

Na onze afspraak doen wij onderzoek naar de waarde, tactische vraagprijs en woningpresentatie. Deze informatie delen we in een overzichtelijk verkoopadviesrapport met u.

(Juridische) voorbereiding

Bij het verkopen van een woning is er een informatieplicht. Als verkoper moet u namelijk de koper informeren over de eigenschappen van de woning en het perceel.

Tijdens een afspraak begeleiden we u met het invullen van vragenlijsten en de lijst van roerende zaken. Daarnaast bespreken we de verkoopstrategie met u, waaronder hoe we omgaan met meerdere biedingen, afhankelijk van de ontwikkelingen op de huizenmarkt.

Woningpresentatie voorbereiden

Om uw woning op een professionele manier te presenteren maken wij gebruik van specialisten. Onze fotograaf komt langs om aantrekkelijke foto’s te maken en naar wens ook een video.

Daarnaast werken wij met een tekenaar die de plattegrond maakt. Dit geeft de potentiële koper een goede indruk van de woning. Ook verzorgen wij de tekst voor een complete woningpresentatie.

Benaderen zoekersbestand

In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van woningzoekers opgebouwd. Daardoor is de kans groot dat wij al een koper voor uw woning weten. Wij benaderen potentiële kopers om hun interesse te peilen.

Zoekt u zelf een andere woning? Laat het ons dan weten, dan nemen we u op in ons bestand.

Zichtbaar te koop zetten

Wij zorgen ervoor dat uw huis online te vinden is via Funda, social media en onze website. Daarnaast zorgen we dat uw woning zichtbaar te koop is door een verkoopbord in de tuin of aan de gevel.

Bezichtigingen

Onze makelaars verzorgen de bezichtigingen met potentiële kopers. Wij hebben alle informatie over de woning paraat en leiden geïnteresseerden rond. De bevindingen delen we uiteraard met u.

Onderhandelingen

Als een potentiële koper interesse heeft in uw woning zal hij een openingsbod uitbrengen. Hierna starten de onderhandeling, waarbij wij in overleg met u de onderhandeling voeren. Bij meerdere biedingen kan er gekozen worden voor een inschrijving, waarbij meerdere bieders een eindbod uitbrengen op uw woning. Dit bespreken we met u.

Koopovereenkomst

Wanneer er overeenstemming over de verkoop is bereikt stellen wij de conceptkoopovereenkomst op en mailen deze overeenkomst naar alle partijen.

Na akkoord nodigen wij alle partijen uit om de definitieve koopakte digitaal te ondertekenen. Na het vervallen van de eventuele voorbehouden (te denken aan het definitief verkrijgen van een hypotheek of een bouwkundige keuring) is uw woning definitief verkocht.

Laatste Stappen

De door de koper gekozen notaris stuurt de eigendomsakte en hypotheekakte ter controle naar alle partijen. Wij controleren de eigendomsakte. Vervolgens nodigt de notaris u uit voor de eigendomsoverdracht.

Daarna plannen en begeleiden wij de eindinspectie. Daarbij controleren we de woning en nemen we de meterstanden op.

Aansluitend is de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris. We kijken er enorm naar uit om u met een goed gevoel naar dit moment te begeleiden.

Dit advies is 100% gratis.

Ons werkgebied

Maak kennis met onze makelaars

Erik Vogelenzang de Jong
Erik

Erik Vogelenzang de Jong

NVM Register Makelaar

Erik is een mensenmens en verbinder pur sang. Hij is al ruim 30 jaar makelaar en heeft een getraind oog en een neus voor buitenkansjes. Erik is geduldig, denkt mee en weet als geen ander hoe hij verkopers én kopers bij elkaar moet brengen. Is hij niet aan het werk? Dan is hij op pad met zijn gezin, wandelt hij graag met zijn hond langs de Rotte, of kijkt hij graag naar het Heren 1 van Hockey Club Rotterdam.

Lees meer
Arnoud Adriaanse
Arnoud

Arnoud Adriaanse

NVM Register Makelaar

‘Geen woorden, maar daden’. Een typisch Rotterdams motto. Een motto waar Arnoud stevig aan vasthoudt. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Hij gaat door het vuur voor u, en doet er alles aan om uw woonwensen uit te laten komen. De dynamiek van het  makelaarsvak zorgt er voor dat hij blijft gaan en continu uitgedaagd wordt. Om te ontspannen gaat Arnoud regelmatig langs VOC Rotterdam, een gezellig café of ligt hij thuis op de bank met zijn voeten omhoog.

Lees meer

Waarom u kiest voor ons

Bijna alle makelaars willen uw huis zo snel mogelijk verkopen. Wij ook – maar niet ten koste van de verkoopprijs en voorwaarden. Wij helpen u het resultaat te bereiken dat het best past bij uw wensen en situatie. We gaan niet voor de snelste deal.

Het verkopen van een woning is een heel proces. Denk onder andere aan de waardebepaling, de marketing van uw woning, enthousiaste bezichtigingen en de bijkomende juridische vraagstukken.

Dit proces klinkt ingewikkeld en intensief, maar wij staan aan uw zijde om het verkoopproces zonder zorgen en met zekerheid te laten lopen. We helpen u graag met realistisch en rationeel advies – zodat we het beste voor u uit de verkoop van uw woning halen.

Verder profiteert u van meer voordelen:

 • Snel, persoonlijk en transparant contact
 • U verkoopt altijd aan de beste bieder
 • Alle administratie nemen we uit uw handen
 • Praktisch advies over de presentatie van uw huis
 • U krijgt regelmatig statusupdates over de verkoop
 • Jarenlange marktkennis en een groot netwerk in Rotterdam e.o.
 • Ons hele team is SVMNIVO, Vastgoedcert én NVM-gecertificeerd

We staan voor u klaar

Wanneer u uw huis verkoopt zit u natuurlijk met allerlei vragen. Vragen over het aantal bezichtigingen, biedingen, wat voor mensen er komen kijken en meer.

Al deze vragen beantwoorden we in de vorm van regelmatige updates. Zo weet u precies hoe de bezichtigingen verlopen.

We staan voor u klaar voor realistisch, duidelijk en rationeel advies. We nemen de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen.

Verkoopmakelaar in de regio Rotterdam

Wij zijn actief in heel Rotterdam. Vooral in de gebieden Hillegersberg, Kralingen, Schiebroek, Blijdorp, Centrum, West, Prinsenland, het Lage Land, Kop van Zuid, Katendrecht, Park Zestienhoven, het Scheepvaartkwartier, Delfshaven, Noordereiland, Overschie, Ommoord en Nesselande.

Ook zijn we onder andere actief in Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rhoon, Ridderkerk, Barendrecht, Schiedam en Vlaardingen.

Kiezen voor een makelaar die actief is in uw regio heeft voordelen. We zetten er graag een aantal voor u op een rij:

 • Wij kennen de regio, de mensen én de ontwikkeling op de huizenmarkt
 • De regio kent ons, een breed publiek volgt ons woningaanbod
 • We staan goed bekend en hebben een hoge klanttevredenheid
 • Persoonlijk contact doordat we in de buurt zitten en ons team goed bereikbaar is 
 • We spreken uw taal, zijn duidelijk en behulpzaam

Onlangs verkochte woningen

Trots, dat is wat we steeds weer zijn als we een woning verkopen. Hieronder vindt u een greep uit de huizen die we recent hebben verkocht. Staat uw huis er ook binnenkort bij?

Oranjelaan 31
3062 BP
Rotterdam
Wilgenlei 83
3052 CC
Rotterdam
Peppelweg 74C
3053 GN
Rotterdam

Ervaringen van tevreden woningverkopers

Wij zijn zeer te spreken over Arnoud Adriaanse die ons tijdens het gehele traject goed heeft begeleid. Hij heeft een zeer goede kijk op de huizenmarkt en hij was altijd bereikbaar Wij kregen van Arnoud aan het einde van een bezichtiging dagdeel een kortoverzicht van de geïnteresseerden. Zeer kundige makelaar die weet waar hij het over heeft. Tevens is de backoffice goed bereikbaar en hield ons op de hoogte over de status van het aantal ingeplande bezichtigingen.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
10
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
10
Mevr. Visser
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Echt een top makelaar! En ook het team wat er achter staat is echt geweldig in deze hectische tijden.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
10
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
10
Mevr. Judith Vis
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Erik Vogelenzang de Jong heeft ons volledig begeleid bij het verkopen van ons huis. De professionele, maar ook prettige en integere wijze, waarop hij en zijn team werken hebben ons het vertrouwen gegeven, dat we in goede handen waren.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
9
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
9
9.5
Dhr. Van Roosmalen
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Vooraf goed overleg gehad wat een strategisch goede verkoopprijs zou zijn. Advies gehad mbt foto's en video. Bij bezichtigingen en onderhandelingen volledig ontzorgd en adviserende rol gehad, maar uiteindelijke beslissing aan ons gelaten. Totaal goede prijs/kwaliteit verhouding en zou het iedereen aanraden om met Vogelenzang- de Jong in zee te gaan voor de verkoop van een huis.

Deskundigheid
9
Prijs / Kwaliteit
9
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
9
Lokale Marktkennis
9
9
Dhr. Wijnbergen
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Een prettige persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen, en een goede marktkennis. Een betere makelaar hadden wij ons niet kunnen wensen.

Deskundigheid
9
Prijs / Kwaliteit
9
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
9
Lokale Marktkennis
9
9
Mevr. Bijl
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Makelaarskantoor Vogelenzang de Jong inclusief al hun makelaars en kantoormedewerkers hebben ons uitstekend geholpen en geïnformeerd en ons huis prima verkocht. Hun communicatie is altijd excellent op tijd en ze nemen steeds alle tijd voor het beantwoorden van vragen en het verduidelijken van het proces en de status. Ze hebben ons werkelijk heel goed ontzorgd in dit toch altijd een beetje spannende traject.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
10
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
10
Dhr. Heijkants
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Makelaar die betrokken is, bij de kopers en verkopers en daarin zijn kennis en kunde volledig voor inzet.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
10
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
10
Mevr. Monique Van der Woude
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Ieder contact verliep prima. Ze nemen de tijd om het goed te doen. Meedenkend, heel deskundig en klantgericht. Zowel belang verkoper als koper in goed balans.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
9
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
9.8
Dhr. Machtan
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Correct nagekomen afspraken. Tijdens het verkoopproces steeds regelmatig prima feedback gekregen. Goede markt-visie en verkoopbegeleiding, zowel voor mij als verkoper, maar ook voor de koper. Het is niet de goedkoopste makelaar, maar alle waar naar zijn geld. En dan is goedkoop zeer relatief en is het het geld zeker waard. Waar het uiteindelijk omgaat is natuurlijk het eind resultaat en het totaalplaatje. En dat was zodanig dat ik je deze makelaar (Arnoud) van harte kan aanbevelen.

Deskundigheid
10
Prijs / Kwaliteit
10
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
10
Lokale Marktkennis
10
10
Dhr. A.M Jaegers
Ik zou deze makelaar aanbevelen

Erik weet snel het vertrouwen te winnen en een oprechte en goede band te bouwen. Dat is belangrijk, want de koop/verkoop van een huis is niet iets wat je heel vaak doet.

Deskundigheid
9
Prijs / Kwaliteit
8
Bereikbaarheid en Communicatie
Onderhandeling en Resultaat
Service en Begeleiding
9
Lokale Marktkennis
10
9
Dhr. Ruud Nijs
Ik zou deze makelaar aanbevelen
9,4
op basis van 154+ reviews
op basis van 23+ reviews

Wilt u uw woningverkoop bespreken?

Plan snel en eenvoudig uw gratis verkoopadvies met ons in.

 • 30+ jaar ervaring in Rotterdam
 • 154+ klanten geven ons een 9,4
 • Altijd persoonlijk contact
Vraag een gratis waardebepaling aan!
Ariff
Ariff Bagcivan

Ariff

Bagcivan

Plattegronden voor verkoop, verhuur, verbouwing of voor visualisatie? Ariff realiseert het voor u. We kunnen zowel op locatie de maten opnemen als de huidige plattegronden overzetten naar gewenste formaat. Hierbij kunt u denken aan: opname op locatie, plattegronden voor Funda, brochures, bouwtekeningen en vergunningen.

Dominique
Dominique van Dooren

Dominique

van Dooren

Dominique verzorgt voor u diverse creatieve presentaties – van interieurfotografie en styling tot grafisch ontwerp. Wij ondersteunen u bij het creëren van professionele visuele uitingen voor de verhuur of verkoop van een woning.

Door het volgen van creatieve studies aan Sint Lucas en Academie Artemis denkt Dominique verder dan enkel het vastleggen van een ruimte en verlegt daarom graag haar creatieve grenzen. Met oog voor detail en een goed gevoel voor compositie weet Dominique elke woning optimaal te presenteren.

Madelon
Madelon Kramer

Madelon

Kramer

Madelon zorgt er voor dat de zaken goed geregeld zijn. De spil van het kantoor. Als nuchtere Rotterdamse regelt ze alle zaken achter en voor de schermen. Opgewekt staat ze altijd klaar om u te helpen met vragen, doet ze bezichtigingen, keuringen en meer. In haar vrije tijd is ze druk met haar gezin, reist ze graag of steunt Feyenoord in de Kuip.

Arnoud
Arnoud Adriaanse

Arnoud

Adriaanse

‘Geen woorden, maar daden’. Een typisch Rotterdams motto. Een motto waar Arnoud stevig aan vasthoudt. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Hij gaat door het vuur voor u, en doet er alles aan om uw woonwensen uit te laten komen. De dynamiek van het  makelaarsvak zorgt er voor dat hij blijft gaan en continu uitgedaagd wordt. Om te ontspannen gaat Arnoud regelmatig langs VOC Rotterdam, een gezellig café of ligt hij thuis op de bank met zijn voeten omhoog.

Erik
Erik Vogelenzang de Jong

Erik

Vogelenzang de Jong

Erik is een mensenmens en verbinder pur sang. Hij is al ruim 30 jaar makelaar en heeft een getraind oog en een neus voor buitenkansjes. Erik is geduldig, denkt mee en weet als geen ander hoe hij verkopers én kopers bij elkaar moet brengen. Is hij niet aan het werk? Dan is hij op pad met zijn gezin, wandelt hij graag met zijn hond langs de Rotte, of kijkt hij graag naar het Heren 1 van Hockey Club Rotterdam.

Verkoopconsult aanvragen

Bent u van plan uw woning te verkopen? Vindt u het lastig om uw huis op een reële waarde te schatten?
We plannen graag een gesprek op de dag en tijd dat het u uitkomt. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Op welke dagen bent u beschikbaar?

slim, want dan kunnen we rekening houden met uw agenda

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde makelaar?
Maak uw keuze
Uw gegevens
Vogelenzang de Jong Makelaars
Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen binnen 24 uur contact op om de afspraak definitief te maken.

Heeft u in de tussentijd vragen? Mail dan naar info@vogelenzangdejong.nl of bel ons op 010 218 44 00
Er ging iets mis tijdens het verzenden. Probeer het opnieuw of mail je aanvraag naar info@vogelenzangdejong.nl