Over Vogelenzang de Jong Makelaars

header

In 2006 is Erik Vogelenzang de Jong zijn eigen kantoor gestart in Rotterdam, Hillegersberg. Met ruim 30 jaar ervaring brengen we kopers en verkopers met elkaar in verbinding. Wat ons typeert is dat we optimistisch zijn, kansen zien en out-of-the-box denken. Daardoor zien we mogelijkheden die u zelf misschien nog niet heeft gezien. Laat ons u helpen met realistisch en rationeel advies over de aan- en verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat u rust ervaart tijdens het hele proces, van A tot Z.

9,3

Op basis van 154+ reviews

Op basis van 23+ reviews

Waarom kiezen voor Vogelenzang de Jong Makelaars?

Onze dienstverlening is van hoog niveau. We beschikken met meer dan 30 jaar ervaring over een flink trackrecord en zijn een gevestigde naam in Rotterdam en omstreken.

Ons team bestaat uit enkel gediplomeerde makelaars en we werken samen met een huisfotograaf en technisch tekenaar voor plattegronden. Daardoor is niet alleen onze begeleiding, maar ook de presentatie van woningen tot in detail goed geregeld.

We zijn als kantoor aangesloten bij NVM, de toonaangevende brancheorganisatie voor makelaars in Nederland. Daardoor zijn kwaliteit, deskundigheid en een landelijk netwerk gegarandeerd.

  • Wij kennen de regio Rotterdam én de ontwikkeling op de huizenmarkt
  • De regio kent ons, een breed publiek volgt ons woningaanbod
  • We staan goed bekend en hebben een hoge klanttevredenheid
  • Persoonlijk contact doordat we in de buurt zitten en ons team goed bereikbaar is 
  • We spreken uw taal, zijn duidelijk en behulpzaam

U krijgt rust en vertrouwen tijdens de aan- en verkoop van uw woning

Het is niet dagelijks dat u een woning koopt of verkoopt – het zijn bijzondere momenten die u in uw leven maar een aantal keer doet. De keren dat u een woning koopt of verkoopt, wilt u wel dat het proces goed verloopt. Van A tot Z.

Daar zijn wij voor. We nemen dit werk uit uw handen, en staan aan uw zijde als adviseur. We helpen u met de volgende stap naar een nieuw begin. Met rationeel advies, heldere antwoorden op uw vragen en een kritische blik als u daar behoefte aan hebt.

Ook staan we u bij wanneer u een nieuw begin maakt, met de zoektocht naar uw nieuwe woning. Elk eind is immers het begin van iets nieuws en moois.

  • Van verkoop tot aankoop van uw woning
  • Snel, persoonlijk en transparant contact
  • Korte lijnen, graag beschikbaar voor vragen
  • Uitgebreid netwerk en kennis in Rotterdam en omgeving
  • Ons hele team is SVMNIVO, Vastgoedcert én NVM-gecertificeerd

Een woning kopen, verkopen of laten taxeren

Wij helpen u graag bij het verkopen of taxeren van uw woning. Met onze ervaring helpen we u graag uw woning aantrekkelijk in de markt te presenteren en begeleiden we u bij de bezichtigingen en het proces van verkopen. Wanneer u er over denkt uw woning te verkopen verzorgen wij een gratis waardebepaling.

Naast het taxeren en verkopen van woningen treden we ook op als aankoopmakelaar, om de aankoop van een nieuwe woning te begeleiden.

Nu wij ons hebben voorgesteld maken we graag kennis met u. Wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn om uw woning te verkopen, bent u op zoek naar een aankoopmakelaar of wilt u een woning bezichtigen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.