•  
Gepubliceerd op 
19
 
April
2022

Waar er een voordeur dichtgaat, openen wij een nieuwe voor u.

Het is alweer 16 jaar geleden dat Erik Vogelenzang de Jong, op zijn zolderkamer, zijn eigen makelaarskantoor realiseerde. Als jonge vogel - toeval bestaat niet - besloot de Rotterdammer het over een andere boeg te gooien dan zijn concullega’s in het vastgoed. Vanuit de passie om zich te onderscheiden en constant te blijven ontwikkelen, werd 2006 het vertrekpunt van Vogelenzang de Jong Makelaars. De rest is geschiedenis.

Vogelenzang de Jong Makelaars

Vrijheid en een nieuwe uitdaging. Dat zijn de woorden die centraal stonden tijdens de oprichting van Vogelenzang de Jong Makelaars. De eerste, gave opdrachten kwamen al snel om de hoek kijken en niets leek groei in de weg te zitten. En wat doe je als je groeit? Precies. De juiste mensen om je heen verzamelen, die dezelfde visie en passie hebben en die de zeilen mee kunnen heisen. Zijn naam luidt: Arnoud Adriaanse.

Net nadat Arnoud er in 2008 bij kwam, ook het jaar dat Vogelenzang de Jong zich officieel NVM makelaar mocht noemen, ontstond in Nederland de kredietcrisis. Ondanks dat het landelijk minder goed ging, makelde wij juíst in een gebied waar alles door bleef lopen. Dat hebben we op dat moment mogen opvangen. Dit gebeurde allemaal nog steeds vanuit de woning van Erik, waar Arnoud ‘s ochtends standaard een kop koffie kreeg van mevrouw Vogelenzang de Jong. “De klanten vonden dat eigenlijk heel leuk. En ook zonder de klanten, kijk ik er nog steeds op terug als een hele leuke tijd”. Persoonlijker dan koopaktes tekenen aan de eettafel, wordt het tenslotte niet. 

We begonnen steeds meer de vruchten te plukken van het feit dat de focus écht op de mensen lag. “Bij jullie staat de klant centraal”, was één van de vele geluiden die de passie, het enthousiasme en de gedrevenheid van ons team onderbouwde. Mensen in een juist huis zetten. Daar ging - en gaat - het simpelweg om. 

In 2010 klonken de eerste voetstappen in het kantoor wat nu nog steeds onze thuisbasis vormt. Sindsdien is het pand gemoderniseerd en het team, vol trots, uitgebreid. Zo “kreeg de ooievaar weer een baby” met de komst van Pascal in 2016 en werd 2017 het jaar dat “spin in het web” Madelon zich bij ons heeft aangesloten. Sindsdien zijn we echt een familie geworden. Het gaat niet over platte business draaien, maar over gezamelijk doen waar we gek op zijn. Dat is overigens niet alleen het aan- en verkopen van huizen. De koppen bij Vogelenzang de Jong zijn stuk voor stuk sportfanaten - daag ons niet uit tot een potje voetbal (kijken), kitesurfen of mountainbiken - en actievelingen, wat duidelijk blijkt uit de onmiskenbare dynamiek onderling. Tip: start ook géén Feyenoord-Ajax discussie.

Sinds Ellen er vorig jaar bij is gekomen, met haar unieke zorgzaamheid voor de verwerking van dossiers en meer, kan het helemaal niet meer stuk. We zijn echt een team en we doen niets alleen. Als we een huis hebben verkocht, hebben wé, het hele team, een huis verkocht.

2022 is het jaar dat Vogelenzang de Jong Makelaars een nieuw jasje aantrekt. De markt vraagt om vernieuwing en als gepassioneerd team gaan we graag mee met de behoefte van de klant. Zie het als dezelfde visie, maar dan frisser. Vernieuwing, zonder daar bang voor te zijn. Zoals Erik zegt: “Het mag elke dag anders zijn.” Steeds weer wat nieuws bedenken en de klant nog beter kunnen bedienen, is waar we van opleven. Niet stilstaan bij het oude, maar in het nu leven. Geniet dus van het mooie huis waar u in mag wonen. Dan blijven wij intens genieten van het koppelen van de juiste mensen aan de juiste woningen.

Gepubliceerd
19
 
April
2022
Categorie
Nieuws
Deel Artikel

Was dit artikel waardevol voor u?

ja
nee
Bedankt voor het delen van uw antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lees verder

No items found.